Здравейте, aз съм Мария или както обичам да ме наричат Мери.

И Мери не защото не харесвам прекрасното си име Мария, а защото Merry описва чудесно, състоянието ми на Мир!

​Докато минавах през турболентността на моя Сатурнов възврат се натъкнах на Ричард Бомонт – очарователен, мъдър, мистичен и шантав, той разкри пред мен един нов и различен свят. Свят в който изучаването на механиката на човешкия дизайн повишаваше разбирането ми, а потапянето в личния ми експеримент, повишаваше осъзнаването ми.

И някак Хюман Дизайн изведнъж стана моят свят.

Започнах да изучавам системата, като първо преминах през общообразователните нива и честно да си призная, като човек с 3-та линия в профила, непрекъснато бях на щрек за нещо което няма да сработи. Е от 2015 насам, все още не съм открила такова!

Преминах през четири годишното обучение за сертифициран анализатор към Международното Хюман Дизайн училище IHDS, под ръководството на Ричард Бомонт. 

Сега съм сертифициран анализатор.

My bodygraf/certificates

Родена съм на Десен ъгъл, Кръста на Владетеля със слънце в 22 портал.

Аз съм имам дарбата да изслушвам другия и винаги съм търсена точно за това. Винаги съм търсена за съвети, а Хюман дизайн се превърна за мен в идеалната система, чрез която мога да образовам другия за личния му дизайн. Да му покажа черно на бяло, че е нужно единствено да се доверява на вътрешния си Авторитет за да живее уникалния си потенциал.

За мен експеримента с личния ми дизайн донесе много трудности, но и така търсеното „място” на което да съм Себе си! 

Всеки който съумее да се потопи в личния си експеримент, може да се счита за късметлия!

Видове анализи

Всички анализи се провеждат онлайн или лично, ако можете да дойдете до София, България за тях. 

Получавате запис от анализа, за да може да го слушате всеки път когато искате.

Ако нямате нужда от личен контакт или искате анализа на Английски език, ще получите файлът по имейл.

Индивидуален анализ

Ще разгледаме в дълбочина личната ви графика, обръщайки внимание на най-важните и основополагащи аспекти в устройството ви. Ще засегнем темите за съзнателното и несъзнателното у вас, което ще добави нови аспекти към представата ви за себе си.
Основната част от анализа ще бъде разглеждане на вашия тип, стратегия и авторитет, като холистичен поглед върху всички активации в графиката на тялото или с други думи ще се потопим във всички 26 активирани портали в картата ви. Ще хвърлим поглед и на лунните възли, които разкриват прозореца, през който сме устроени да виждаме света или с други думи – средата, в която сме устроени да съществуваме автентично, като себе си.
В сесията ще имате възможност за конкретни въпроси относно определена житейска ситуация, която ви интересува.
Продължителност: 90 минути
цена 90€

Анализ на слънчев възврат

/ рождената ви година /

В този анализ разглеждаме пътят, по който имате да преминете през цикълът на годината. Кои са хората, ситуациите и предизвикателствата в този период. Ще погледнем и темите на развитие, които ще ви засягат през настоящия цикъл. Ще разгледаме общите планетарни транзити важни за предстоящата година и как те могат да ви повлияят.
Този вид анализ има за цел да ви подготви за предстоящите теми, така че да не се загубите в хаоса на събитията, а да бъдете осъзнати за възможните ситуации. Така ще имате възможността да вземате решения чрез вътрешния си Авторитет, въпреки обстоятелствата.
Темите на личната ви година започват 3 месеца преди рождения ви ден. Затова най-подходящото време за такъв анализ е точно тогава. Важно е да имате направен Индивидуален анализ преди това.

Продължителност: 90 минути
цена:100€.

Анализ на Жизнени цикли

Всеки различен цикъл носи различни теми, през които сте устроени да преминете, за да можете да съзреете и да разгърнете личния си потенциал.
Прочита на цикъла дава възможността да бъдат разбрани темите, които ви предстоят и да не загубите пътя си, повлияни от ежедневните събития. Важно е да имате направен Индивидуален анализ преди това.
Житейските цикли, това са етапите през които преминаваме през нашия живот.
Това са:

Сатурнов възврат – от 29-30г. до 38-44 годишна възраст.

Този цикъл бележи края на детството и юношеството. Този прочит ви показва какви са темите, които ще се разгърнат, и които имате да изучите до Урановата ви опозиция /38-44г/. Каква ще бъде сцената на която ще се разгръщат.

Уранова опозиция – от 38-44г. до около 50 годишна възраст.

Това е етап от живота, който обикновено се свързва с преживяване на „кризата на средната възраст”. Смяната на перспективата ни за света е ключов момент в нашия живот. Разглеждайки темите на този цикъл можете да добиете нужното осъзнаване за процесите на живота и да се доближите крачка напред към изживяването на личното ви предназначение.

Хиронов възврат – от 49–51 годишна възраст.

В момента в който Хирон се завърне в позицията, в която е бил в деня на вашето раждане, тогава настъпва ключов момент в живота ви. Започва последната фаза от изпълнението на вашето лично предназначение или изживяването на вашия инкарнационен кръст. Това е времето, в което е от изключителна важност да бъдете коректни, и да живеете като самите себе си. Това е особено повратен момент за хората с 6 линия в профила. По време на анализа ще получите съществена информация за посоката на вашия живот, както и основните теми, които възникват.

Продължителност: 90 минути
цена: 120€

Анализ на партньорски взаимоотношения

/Интимни партньори, Приятели, Бизнес партньори или Родител-дете/

Този анализ е предназначен за да покаже различията и сходствата в отношенията между двама души. Показва възможните проблеми, които могат да възникнат помежду им и как да се справят с тях по един конструктивен начин. Ще видим, какво може да очакваме от връзката, и какво не е възможно да получим от нея. Този вид осъзнаване е предпоставка за изграждане на една връзка, в която няма обвинения, а разбиране на различността у другия. Това неминуемо сваля напрежението на нереалистичните очаквания и създава условия за надграждане и подобряване на връзката.

Продължителност: 120 минути
цена:250€ /включва кратки анализи на двамата партньори/

 

Анализ на Инкарнационен кръст

/Анализ на личното ви предназначение/

В този анализ на личната ви карта разглеждаме в подробност порталите на вашия инкарнационен кръст. Целта е да разкрием в дълбочина, какво е вашето лично предназначение. Разглеждаме оста на вашето слънце и земя, в съзнателната и в несъзнателната част от графиката на тялото ви, за да може да получим холистичен поглед над темата която съдържат всички тези 4 хексаграми –вашият кръст. Разглеждаме лунните възли, като сцената на която сте и профила като костюма, който носите. Всичко това разгледано в контекста на предназначението, което сте тук да въплатите в живота си.
Това е едно задълбочено четене и изисква нужното осъзнаване на личния ви начин на функциониране, за да можете да извлечете максимална полза. Важно е да имате направен Индивидуален анализ.

Продължителност: 90 минути
цена: 200€

Анализ на семейна динамика

/Анализ на семейна пента/

Това е анализ, който засяга семейството като групова динамика. Всяка групова динамика между 3ма, 4ма или 5ма души има свои правила, които поставят самите индивиди в определени роли. Самата динамика може да покаже проблемите, които могат да възникнат в семейството и посоката, в която то ще върви. Този анализ има за цел да опише тази динамика и да се заложи план за подобряване и осъзнаване на самите взаимоотношения в нея. Разглеждат се качествата, които привнася всеки член отделно и като взаимодействие с всеки друг участник. В най-добрия случай, всички възрастни индивиди е добре да участват в изпълнението на стъпките по подготвения от мен план, но ако не е желано от единия партньор може да се работи само с този, който е готов.

Продължителност: 90 – 120 минути
цена: 250€

 

Предпоставка: Базов анализ

Contact with Maria

* required fields

A full decoding of your chart in pdf format is available here.

INTERESTING PAGES
Type Signature
Type Signature
Making decision with Authority
Making decision
How to set a goal correctly
Set a goal
Decoding Human Design Chart
Decoding Human Design Chart