Здравейте, aз съм Мария или както обичам да ме наричат Мери.

И Мери не защото не харесвам прекрасното си име Мария, а защото Merry описва чудесно, състоянието ми на Мир!

​Докато минавах през турболентността на моя Сатурнов възврат се натъкнах на Ричард Бомонт – очарователен, мъдър, мистичен и шантав, той разкри пред мен един нов и различен свят. Свят в който изучаването на механиката на човешкия дизайн повишаваше разбирането ми, а потапянето в личния ми експеримент, повишаваше осъзнаването ми.

И някак Хюман Дизайн изведнъж стана моят свят.

Започнах да изучавам системата, като първо преминах през общообразователните нива и честно да си призная, като човек с 3-та линия в профила, непрекъснато бях на щрек за нещо което няма да сработи. Е от 2015 насам, все още не съм открила такова!

Преминах през четири годишното обучение за сертифициран анализатор към Международното Хюман Дизайн училище IHDS, под ръководството на Ричард Бомонт. 

Сега съм сертифициран анализатор.

My bodygraf/certificates

В момента съм в процес на обучение в сферата на Семейната динамика/ Family Penta/

Родена съм на Десен ъгъл, Кръста на Владетеля със слънце в 22 портал.

Аз съм имам дарбата да изслушвам другия и винаги съм търсена точно за това. Винаги съм търсена за съвети, а Хюман дизайн се превърна за мен в идеалната система, чрез която мога да образовам другия за личния му дизайн. Да му покажа черно на бяло, че е нужно единствено да се доверява на вътрешния си Авторитет за да живее уникалния си потенциал.

За мен експеримента с личния ми дизайн донесе много трудности, но и така търсеното „място” на което да съм Себе си! 

Всеки който съумее да се потопи в личния си експеримент, може да се счита за късметлия!

Видове анализи

Всички анализи се провеждат онлайн или лично, ако можете да дойдете до София, България за тях. 

Получавате запис от анализа, за да може да го слушате всеки път когато искате.

Ако нямате нужда от личен контакт или искате анализа на Английски език, ще получите файлът по имейл.

Базов Анализ

Базовия анализ е първата необходима стъпка във вашия личен експеримент. От него ще научите за личния си начин на функциониране. Ще говорим за коректните начини на взаимодействие, като разгледаме вашия Тип, Стратегия и Авторитет. Това е задължителната основа, която е нужно да бъде положена коректно преди да се гмурнете в процеса. Ще разкрием как сте устроени да взимате решения, които да бъдат в синхрон с вашето същество. 

  • ще разгледаме Типа или как взаимодействате с околните на аурично ниво, което ще обясни много от ситуациите в живота ви
  • Стратегията, която разкрива как взаимодействаме в света като самите себе си и която ни показва пътя на най-малко съпротивление
  • и не на последно място – личният ви вътрешен Авторитет, който ви насочва към правилно взетите решения относно вашия живот. 

Единственото което е нужно за да живеете живот, който ви приляга е просто да бъдете себе си. Аз съм на среща да разкрия функционирането на личната ви механика и да ви подкрепя в експеримента.

Продължителност: 90 мин.

Цена: 50 евро/ 70 евро английски

Последваща консултация

Този вид консултация е с цел изясняване на въпроси възникнали след Базов анализ. В тази среща може да задавате въпроси относно експериментирането с вашата Стратегия и Авторитет и трудностите, които срещате там.

Продължителност: 60 минути

Стойност: 50 евро/ 70 евро английски

Предпоставка: Базов анализ

Задълбочен личен анализ

Този анализ е за вас, ако вече сте получили Базов анализ и сте експериментирали със Стратегията и Авторитета си.

Тук ще разгледаме в дълбочина личната ви графика, като ще засегнем темите:

  • съзнателното и несъзнателното у вас, което ще добави нови аспекти към представата ви за себе си
  • основната част от анализа ще бъде холистичното обсъждане на всички активации в графиката на тялото или с други думи ще се потопим във всички 26 активирани портали в картата ви
  • ще хвърлим поглед и на лунните възли, които разкриват прозореца през който виждаме света

Ако сесията е лична, то тогава ще имате възможност за конкретни въпроси относно определена житейска ситуация, която ви интересува.

Продължителност: 90 минути

Стойност: 60 евро на български/ 80 евро английски

Предпоставка: Базов анализ 

Анализ на слънчев възврат/ Цикълът на рождената ви година/

В този анализ разглеждаме пътят по който имате да преминете през цикълът на година и кои са хората, които ще са важни за вас. Ще погледнем и темите на развитие, които ще ви засягат през настоящия цикъл. Ще разгледаме общите транзити важни за предстоящата година и как те могат да ви повлияят. 

Този вид анализ има за цел да ви подготви за предстоящите теми, така че да не се загубите в хаоса на събитията, а да бъдете осъзнати за възможните ситуации. Така ще имате възможността да вземате решения чрез вътрешния си Авторитет, въпреки обстоятелствата.

Create a new Bodygraph here.

Темите на личната ви година започват 3 месеца преди рождения ви ден. Затова най-подходящото време за такъв анализ е точно тогава.

Продължителност: 90 минути

Стойност: 70 евро на български/ 90 евро английски

Предпоставка: Базов анализ 

Анализ на Житейски цикли

Всеки различен цикъл носи различни теми през които сте устроени да преминете, за да можете да съзреете и да разгърнете личния си потенциал.

Прочита на цикъла дава възможността да бъдат разбрани темите, които ви предстоят и да не загубите пътя си, повлияни от ежедневните събития.

Житейските цикли, това са етапите през които преминаваме през нашия живот. 

Това са:

Сатурнов възврат – от 29-30г. до 38-44 годишна възраст. 

Този цикъл бележи края на детството и юношеството. Този прочит ви показва какви са темите, които ще се разгърнат, и които имате да изучите до Урановата ви опозиция. Каква ще бъде сцената на която ще се разгръщат.

Уранова опозиция – от 38-44г. до около 50 годишна възраст. 

Това е етап от живота, който обикновено се свързва с преживяване на „кризата на средната възраст”. Смяната на перспективата ни за света е ключов момент в нашия живот. Разглеждайки темите на този цикъл можете да добиете нужното осъзнаване за процесите на живота и да се доближите крачка напред към изживяването на личното ви предназначение.

Хиронов възврат – от 49–51 годишна възраст. 

В момента в който Хирон се завърне в позицията, в която е бил в деня на вашето раждане, тогава настъпва ключов момент в живота ви. Започва последната фаза от изпълнението на вашето лично предназначение или изживяването на вашия инкарнационен кръст. Това е времето, в което е от изключителна важност да бъдете коректни, и да живеете като самите себе си. Това е особено повратен момент за хората с 6 линия в профила. По време на анализа ще получите съществена информация за посоката на вашия живот, както и основните теми, които възникват.

Продължителност: 90 минути

Стойност: 90 евро на български/ 110 евро английски

Предпоставка: Базов анализ 

Анализ на партньорски взаимоотношения

/Интимни партньори, Приятели, Бизнес партньори или Родител-дете/

Този анализ е предназначен за да покаже различията и сходствата в отношенията между двама души. Показва възможните проблеми, които могат да възникнат помежду им и как да се справят с тях по един конструктивен начин. Ще видим, какво може да очакваме от връзката, и какво не е възможно да получим от нея. Този вид осъзнаване е предпоставка за изграждане на една връзка, в която няма обвинения, а разбиране на различността у другия. Това неминуемо сваля напрежението на нереалистичните очаквания и създава условия за надграждане и подобряване на връзката.

Продължителност: 120 минути

Стойност: 90 евро на български/ 110 евро английски

Предпоставка: Базов анализ

Анализ на Инкарнационен кръст

Анализ на личното ви предназначение

В този анализ на личната ви карта разглеждаме в подробност порталите на вашия инкарнационен кръст. Целта е да разкрием в дълбочина, какво е вашето лично предназначение. Разглеждаме оста на вашето слънце и земя, в съзнателната и в несъзнателната част от графиката на тялото ви, за да може да получим холистичен поглед над темата която съдържат всички тези 4 хексаграми –вашият кръст. Разглеждаме лунните възли, като сцената на която сте и профила като костюма, който носите. Всичко това разгледано в контекста на предназначението, което сте тук да въплатите в живота си. 

Това е едно задълбочено четене и изисква нужното осъзнаване на личния ви начин на функциониране, за да можете да извлечете максимална полза.

Продължителност: 90 минути

Стойност: 90 евро на български/ 110 евро английски

Предпоставка: Базов анализ

Contact with Maria

* required fields

INTERESTING PAGES
Type Signature
Type Signature
Making decision with Authority
Making decision
How to set a goal correctly
Set a goal
Decoding Human Design Chart
Decoding Human Design Chart